2020 PROGRAMMA

Foto-Nol-Havens-en-Ferdi-Lancee-Suzanne-

FERDI LANCEE en

NOL HAVENS maken de balans op van 30 jaar touren en gaan samen het podium weer op met “Suzanne Voorbij”. Het publiek wordt vermaakt met herkenbaar repertoire van VOF de KUNST and GARE du NORD.

Esther de Jong.jpg

ESTHER maakt Nederlandse dagboekmuziek. Ze sleurt je mee naar een ondergrondse wereld, waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is, maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven.

gittaderidder.jpg

GITTA is opgegroeid in de polders van Flevoland.

Ze schrijft en zingt Britse Indiefolk. Tijdens een reis van 8 maanden door Europa

nam ze haar nieuwe (derde) album "To Our Children" op in 8 verschillende landen.

themagiclantern.jpg

Het spijt ons te moeten zeggen dat 'The Magic Lantern' JAMIE DOE niet zal kunnen spelen op ons festival, aangezien het Verenigd Koninkrijk 14 dagen verplichte zelfisolatie heeft ingevoerd als je vanuit Nederland terugreist.

The Lasses.jpg

Met hun charmante podium presentatie en grappige verhalen weten SOPHIE JANNA en MARGOT MERAH elk publiek voor zich te winnen. Inmiddels toeren ze de wereld over met geweldige Folk ballades en intieme eigen liedjes.

Dina-Persfoto.png

Ontspannen liggen op een matrasje terwijl je luistert naar de muziek van DINA op een rustieke plek. Haar muziek voelt aan als een woestijn landschap. Zo groot en wijd, maar even later heel intiem en kwetsbaar.

Timo de Jong 01.jpg

TIMO maakt country- , folk en rock ‘n rollmuziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds jasje. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw.

sandradidden.jpg

SANDRA DIDDEN van Spruit Poppenkast reist met haar theater het land door om poppenvoorstellingen te geven. De kinderen beleven samen een verhaal. De voorstellingen van Spruit Poppenkast zijn interactief.